Î&R DESPRE REZULTATELE DE LABORATOR ȘI CLINICE OBȚINUTE DE COLGATE-PALMOLIVE PENTRU EFECTELE PASTEI DE DINȚI ȘI ALE APEI DE GURĂ ASUPRA VIRUSULUI COVID-19

Studii recente desfășurate de Colgate-Palmolive sugerează că produsele noastre de îngrijire orală pot juca un rol în reducerea cantității de virus COVID-19 din gura dvs. Testele de laborator au arătat că anumite tipuri de pastă de dinți, ape și sprayuri de gură au neutralizat SARS-CoV-2 — virusul care cauzează COVID-19 — cu peste 99%. Un test clinic efectuat preprocedural cu pacienți pozitivi pentru virusul COVID-19 au arătat că anumite ape de gură cu clorură de cetilpiridium (CPC) plus zinc, apă oxigenată sau clorhexidină au redus semnificativ cantitatea de virus din gură timp de până la 30 și 60 de minute dupoă Continuați să citiți răspunsuri la unele din cele mai frecvente întrebări. De reținut că nu toate produsele sunt disponibile pe toate piețele. Verificați la cel mai apropiat distribuitor pentru a stabili dacă un produs vă este disponibil.

 

Întrebări generale:

1. Ce paste de dinți și ape de gură au neutralizat SARS-CoV-2 într-un test de laborator cu 99% și mai mult?

* Pastele de dinți includ: Colgate Total și anumite produse Meridol.

* Apele și sprayurile de gură includ: Cele cu conținut de 0,075% de CPC, inclusiv majoritatea variantelor de spray și apă de gură Colgate Total, Colgate Plax, spray Vedshakti și apă de gură Colgate Zero; Apa de gură Meridol, care nu conține CPC, a neutralizat și ea în propde 99%.

2. Ce ape de gură au redus semnificativ cantitatea de virus din gură timp de până la 60 de minute în studiul clinic?

Peroxyl, PerioGard și Colgate Total (în afara SUA), comercializată sub numele Colgate Zero în America de Nord.

3. Nivelurile reduse de virus din gura mea m-ar proteja contra infectării sau transmiterii COVID-19?

Dacă virusul COVID-19 este detectat în gura dvs., înseamnă că l-ați contractat deja. În prezent nu există dovezi definitive că nivelurile reduse de virus din gură vor preveni infectarea sau transmiterea Cu toate acestea, reducerea cantității de virus din salivă, care poate fi transmisă prin vorbire, cântat sau tuse, poate ajuta la reducerea riscului de trans.

4. Nivelurile reduse de virus din gura mea ar face simptomele COVID-19 mai puțin grave sau m-ar ajuta să mă recuperez mai rapid?

Nu există dovezi clinice că reducerea nivelurilor de virus din gură va face simptomele de COVID-19 mai puțin grave sau că vă va ajuta să vă recuperați mai rapid. Mulți factori contribuie la durata și gravitatea bolii COVID-19, inclusiv rezistența sistemului dvs. imunitar.

5. Ce înseamnă „neutralizarea virusului”?

A „neutraliza virusul” înseamnă că virusul este prezent dar nu mai este infecțios și nu se mai poate multipil.

6. Cum ajută produsele de îngrijire orală la neutralizarea virusului

Datele curente sugerează că aceste produse de îngrijire orală țintesc anvelopa virală pentru a o dizolva. Pierderea acestui strat protector exterior previne atașarea virusului de celule și infectarea acestora.

7. Trebuie să-mi periez dinții sau să-mi clătesc gura înainte de a ieși din casă sau de a mă întâlni cu alte persoane?

Îngrijirea orală trebuie să facă parte din rutina de igienă personală zilnică și trebuie să continuați să purtați mască, să respectați distanțarea socială și să vă spălați mâinile pentru a ajuta la prevenirea transmit În prezent, nu există dovezi definitive că periajul sau clătirea protejează contra infectării sau transmiterii COVID-19. Cu toate acestea, reducerea cantității de virus din salivă care poate fi transmis prin vorbire, cântat sau tuse, poate reduce riscul de transmitere Am planificat studii suplimentare pentru a stabili modul în care periajul și clătirea afectează cantitatea de virus din Totuși, periajul și clătirea periodică cu produse sigure și eficiente are un rol cheie în menținerea unei bune sănătăți orale.

8. Cum reprezintă testele de laborator ce se întâmplă în gura unei persoane

Testarea în laborator este un model simplificat care este utilizat pentru a se stabili în condiții foarte controlate dacă formulele antimicrobiene de la Colgate pot neutraliza virusul SARS-CoV-2 virus. Metoda de laborator este acceptată internațional și este recunoscută a evalua inactivarea virală pentru pasta de dințiș Colgate-Palmolive desfășoară cercetare clinică suplimentară pentru a stabili dacă apar rezultate similare pentru ajutarea la neutralizarea și reducerea nivelurilor de

9. Cât de eficiente sunt produsele Colgate-Palmolive testate în comparație cu Listerine, Crest și alți concurenți contra virusului SARS-CoV-2 virus?

Nu am testat eficacitatea produselor concur

10. Dacă îmi periez dinții sau clătesc cu apă de gură, trebuie să port mască?

Da. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA recomandă ca toată lumea să poarte mască facială pentru reducerea transmiterii COVID-19. Continuați să respectați îndrumările care ajută la prevenirea contractării și răspândirii bolii COVID-19, cum ar fi purtarea măștii, distanțarea socială și spălarea mâî

11. Periajul dentar sau clătirea cu apă de gură are efect asupra anticorpilor

Nu, periajul dentar sau clătirea cu apă de gură nu

 

Întrebări privind pasta de dinți

12. Orice pastă de dinți neutralizează virusul care cauzează COVID-19?

Nu am testa alte paste de dinți în afară de Colgate Total și anumite produse Meridol pentru a stabili dacă neutralizează virusul COVID-19 virus.

13. Periajul dentar afectează cantitatea de virus care cauzează COVID-19 din gura mea?

Deși rezultatele noastre de laborator privind SARS-CoV-2 sunt încurajatoare, nu putem spune dacă aceste efecte se produc înh gură fără desfășurarea unui studiu cli Programul nostru clinic testează în prezent subiecțiu cu teste pozitive de COVID-19 pentru a înțelege dacă periajul cu pastă de dinți Colgate Total va reduce temporar cantitatea de virus din gură.

14. Cât timp durează efectele benefice pastei de dinți Colgate Total referitor la nivelurile de virus care cauzează COVID-19?

Desfășurăm cercetare suplimentară pentru a stabili dacă neutralizarea virusului din testele de laborator se va produ Rezultatele noastre clinice ne vor ajuta să înțelegem cât de mult este redus virusul și pentru cât timp.

 

Apă/spray de gură:

15. Care sunt produsele care conțn 0,075% clorură de cetilpiridinium (CPC)?

Majoritatea variantelor de spray și apă de gură Colgate Total, Colgate Plax, spray Vedshakti și apă de gură Colgate Zero.

16. Orice apă de gură sau spray de gură reduce temporar cantitatea de virus din gură?

Am testat doar Colgate Peroxyl, Colgate PerioGard și Colgate Total (în afara SUA) comercializate sub numele Colgate Zero în America de Nord în studiul nostru clinic și avem plăcerea de a raporta eficacitatea acestora în reducerea temporară a cantității de virus din gură.

17. Clorhexidina (CHX) 0,12 și 0,2% funcționează la fel de bine ca apa oxigenată?

Studiul de laborator nu a fost proiectat pentru compararea eficienței diverselor produse. Este utilizat pentru ecapacității produselor de a neutraliza virusul SARS-CoV-2.

18. Cât de mult va reduce clătirea cu apă de gură sau utilizarea sprayului de gură cantitatea de virus din gură?

Teste de laborator au indicat că un timp de contact de 30 sau 60 de secunde cu apele de gură Colgate cu clorură de cetilpiridinium au neutralizat virusul care cauzează COVID-19 în proporție de 99,9%. Am desfășurat un studiu clinic inițial pentru a stabili dacă acest efect de neutralizare se traduce într-o reducere temporară a virusului din gură și s-a confirmat că este cazul. Rezultatele unui studiu clinic desfășurat cu ape de gură Colgate Total (în afara SUA) comercializat sub numele Colgate Zero în America de Nord, Colgate PerioGard și Colgate Peroxyl arată că o clătire conform instrucțiunilor asigură un impact imediat, reducând semnificativ nivelurile de virus din gură. Aceste niveluri reduse se mențin timp de până la 30 și 60 de minute după clătire, deși nivelurile sunt cele mai reduse imediat du

19. Clătirea cu apă de gură mă protejează contra COVID-19?

Deși un studiu clinic arată o reducere semnificativă a nivelurilor de virus din gură prin utilizarea anumitor ape de gură, care se menține până la 30 și 60 de minute de la clătire, nu există în prezent dovezi definitive că clătirea cu apă de gură sau utilizarea unui spary de gură protejează contra contractării sau transmiterii COVID-19. Totuși, clătirea periodică joacă un rol important în menținerea unei bune sănătăți orale. Profesioniștii în domeniul îngrijirii dinților recomandă utilizarea apei de gură ca parte a igienei orale z

20. Trebuie să mă clătesc cu apă de gură doar acasă sau și înainte de proceduri la dentist pentru reducerea cantității de virus care cauzează COVID-19?

Cercetarea noastră a arătat că cea mai mare reducere a nivelurilor de virus s-a produs imediat după clătire și că nivelurile au rămas reduse semnificativ până la 60 de minute Recomandăm clătirea acasă conform instrucțiunilor ca parte a rutinei de igienă orală zilnică. Din studiul nostru clinic, recomandă și clătirea imediat înainte de proc

21. Când trebuie să se clătească pacienții înainte de o procedură?

Pe baza rezultatelor, se recomandă ca pacienții să se clătească imediat înainte de începerea unei proceduri. Rezultatele studiului clinic au înregistrat cea mai mare reducere a nivelurilor de virus imediat după Nivelurile rămân reduse semnificativ timp de până la 60 de minute după clă De asemenea, puteți recomanda pacienților să se clătească cu mai puțin de o oră înainte de a sosi la cabinet pentru a ajuta la protejarea personalului cu care pot interacționa înainte de procedură.