Prevenția zilnică

Afecțiunile orale constituie o provocare în domeniul sănătății globale în condițiile în care aproape toți adulții sunt afectați de carii, afecțiuni gingivale sau pierderea dinților.

Evoluția înțelegerii biologiei orale, cerințele pacientului modern și avansul tehnologic în îngrijirea orală duc la necesitatea îndreptării atenției asupra a ceea ce va fi “prevenția zilnică de generație viitoare” pentru obținerea și menținerea sănătății orale. Colgate consideră că această necesitate este cel mai bine satisfăcută de abordarea prin conceptul Sănătății Întregii Cavități Orale care evidențiază importanța controlului biofilmului din întreaga cavitate orală și țintește la a oferi beneficii complete în sănătatea orală.

Ca abordare holistică în prevenția zilnică, “Sănătatea Întregii Cavități Orale” înglobează perspective și caracteristici din biologia orală, științele comportamentale, managementul practicii și sănătatea orală împreună cu tehnologiile avansate de îngrijire orală, creând posibilitatea obținerii unor rezultate îmbunătățite în sănătatea orală pentru toți pacienții.

Komplexní péče

Articole

Pentru pacienți

Pentru profesioniști